Gavekort til en god oplevelse

februar 16, 2015 4:16 pm

Gavekort til en god oplevelse

Gaven der kan glæde alle ung som gammel, – nemlig et gavekort til Action House

– Du bestemmer selv, hvor meget gavekortet skal være på, og om det skal være til en bestemt aktivitet som fx. bowling, gokart på en af de bedste baner, lasergame sjov for alle aldre, da man bliver grebet at spillet, legeland med noget for de yngste, paintball for dem der godt kan lide det hårde og vilde, skydesimulator hvor du kan slippe din indre jæger løs i vores hyggelige indrettet jagt hytte, eller giv at gavekort til en af vores mange pakkeløsninger. Gavekortet kan også bare skrives til brug i hele Action House, hvis man ikke har nogle bestemme ønsker til oplevelser man vil give.

Gavekort til weekendophold kombineret med action og sjov

Du kan også give et gavekort på et weekendophold med underholding (bowling, gokart lasergame og spisning) her i Action House og 1 overnatning på Løkken Klit Camping i deres lækre luksus hytter. Se hytterne her

Gavekortet kan sendes på mail (print selv), sammen med en faktura, eller kortet kan købes her i Action House, hvor vi pakker det i en gaveæske.

Du kan også bestille gavekort til Action House via vores kontakt formular

Se her en lille video om hvad vi bl.a. tilbyder af aktiviteter

Giv et gavekort til en rigtig Action oplevelse til børn.

– Giv et gavekort til et gokart løb i Action house, den ultimative oplevelse for børn med benzin i blodet

Børn helt ned til 7 år og 120 cm høj kan køre på vores banen, og det kan de selvfølgelig hver dag ude hos os, men ønsker i kun der er børn på banen så hold øje med vores børnegokart formel løb her på siden.

En anden populær aktivitet blandt børn og unge er vores lasergame, hvor man både kan spille i hold og alle mod alle, det er et spil hvor man skyder med lys efter hinanden inde på en bane.

Polterabend i Action House?

Her kan I have den perfekte polterabend uafhængig af vind og vejr. Alle aktiviteterne er under et og samme tag, så jeres polterabend kan handle om at have det sjovt i stedet for at køre frem og tilbage fra sted til sted i en bus eller taxa. 

Alle vores forlystelser er mulige – ring eller mail om hvordan vi laver den perfekte dag for jer.

Firma fest?

- Hos os i Action house har vi de perfekte rammer til en firmafest, der gerne må byde på mere end god mad. kontakt os gerne og vi sammensætter en løsning der passe til jeres ønsker

Herrepakken

Prøv en action oplevelse, for rigtigt konkurrence mennesker, nemlig herrepakken:

  • 25 min gokart formel 1 løb
  • 1 times bowling
  • Skydesimulator
  • Spisning

pris. pr. pers. ved minimum 4 pers. 476,- (prisen er excl. skoleje og hjelmhue)