Gokart

februar 16, 2015 11:46 am

Gokart

- Danmarks største indendørs gokart bane, faktisk endda Nordeuropa's største!

Gokart bane med det hele.  - Action, Acceleration, Fart og Spænding.

Gokart banen i Action House Funcenter er indendørs og er over flere omgange blevet udvidet – så vi nu i dag kan skilte med, at have en af landets absolut bedste, længste og hurtigste gokartbaner i hele Danmark, faktisk er vi Danmarks og dermed også Nordeuropa's største indendørs gokartbane. Med den seneste udvidelsen af banen, gør at vi kan kalde os for verdens største gokartcenter.  Banen er helt klart værd at køre efter, uanset om du kommer fra Nordjylland, resten af Jylland, Fyn el. Sjælland. Beliggenhed blot 20 km. fra Hjørring og Brønderslev og 45 km. fra Aalborg.

Slip din indre racerkører løs og prøv en tur i en af vore Dino 200 kubik 4-takt tunet til 8.5 / 9 hk og op til 70 km/t. på den over 1 km meter lange bane, hvor der er mulighed for at køre op til 30 gokarts samtidig.

Vi tilbyder flere pakkeløsninger og forskellige løbstyper i vores center. Typisk vælges løb mellem 10 og 25 min. på gokart banen, vi gør opmærksomme på, at det kan være hårdt for kroppen og armene at køre i gokart, hvis ikke man er vant til det. For dem der er øvede i, at køre gokart kan vi anbefale en  55 min. Lux Formel 1 pakke.

Vi gør opmærksom på at det kan forekomme, at man kommer til at køre med andre på banen, hvis man er mindre end 20 personer.

Formel 1 gokart løb (25 min.)

Løbet starter med 5 minutters opvarmning, hvor dækkene først bliver varmet op, for at opnå et bedre greb i banen,  derefter 10 minutters tidskørsel, hvor det gælder om, for hver enkelt kører at opnå den hurtigste omgangs tid. Deltageren med hurtigste opgangstid får herefter Pole - Possision (forrest) når der køres det endelige Formel 1 finale løb. Book jeres formel 1 løb her.

gokart Action House

Børne Gokart

Som et af de eneste gokart centre i hele Danmark, har børn mulighed for at køre gokart her i Action House. Alderskrav på 7 år og en minimum højde på 120 cm. er dog kravene for at kunne køre gokart. Action House har 2 forskellige størrelser i børne gokarts, og vi gør opmærksomme på, at det er vores instruktør der bestemmer, hvilke gokart børnene skal køre i, også selv om børnene har haft kørt gokart før. Børn kan kører hver dag året rundt, der er dog bedst mulighed for at køre sammen med andre børn, i tidsrummet fra kl. 09.30 om formiddage specielt i højsæsonen. Vi anbefaler dog også udenfor højsæson, alle ugens dage resten af året, at det bedst tidspunkt er om formiddagen hvis man har muligheden det, ellers finder vi ud af noget i fællesskab.

Er man f.eks. en gruppe af børn, som godt kunne tænke sig at lære at køre endnu hurtigere i gokart. Lære hvordan man kan indhente vigtige sekunder, og opnå at køre hurtige omgangstider på gokart banen, kan man booke et Børneformel 1 om søndagene. Her vil børnene få en grundig instruktion i hvordan man kan lære at køre bedre gokart og tips om  hvordan man opnår gode og bedre omgangstider. Løbet starter med  5 min. opvarmning, hvor dækkene stille og roligt varmes op,  for at opnå et bedre greb i banen. Herefter 10 min. tidskørsel, hvor det gælder for enkelte barn at køre den hurtigste omgangs tid. Det barn med hurtigste omgangs tid, får Pole Possision og kommer til og holde forrest, når der køres det endelige 10 min. Børne Formel 1 finaleløb.

Alle de deltagende børn i Børneformel 1, modtager naturligvis et diplom.

Pris pr. barn 279,- (eksk. hjelmhue á 15,- kr.) Der skal minimum være 4 børn for at køre børneformel 1, og det skal bookes enten på mail: info@actionhouse.dk eller på tlf.: +45 99 67 67 10 eller brug vores online bookning

Hold øje med vores Børneformel 1 løbs arrangementer, f.eks. her på hjemmesiden eller på vores Facebook side Action House hvor der indimellem er rabatter at hente. Arrangementet er KUN for børn, og man kan fint tilmelde sig selvom man kun er 1 eller 2 børn.

Lux Formel 1 løb (55 min.)

Dette løb er for den mere øvede gokart kører, da det er meget hårdt for kroppen at køre i 55 minutter i træk. Løbet starter med 10 minutters opvarmning, efterfulgt af 15 minutters tidstagning, hvor det for den enkelte kører gælder om få den hurtigste omgangs tid, da man her køre om Poleposition, til finalen de sidste 30 minutter gælder det om at køre flest runder og komme først over mållinjen.

Dette koster 548,- pr. pers. excl. hjelmhue

Book jeres tid til dette go-kart løb via vores online bookning

Le Mans (Hold kørsel)

Her køre man i teams, minimum 18 teams og 36 personer løbet vare 55 min. Man skal være mellem 2 og 4 personer på hver team, hvert team for tildelt en gokart. Før løbet rigtig går i gang, vil alle deltager får en prøve runde på banen, som opvarmning af både gokarts og kører.

Der vil være nogle ting alle holdene skal igennem i løbet af Le Mans løbet, bl.a. skal hvert team have minimum 7 skift, og i stedet for at skifte dæk, som i rigtig Le Mans løb, skal deltagerne i stedet hente et glas vand i baren, ved et skift af kører.

Derud over er vores almindelige gokart regler også gældende for dette gokart Le Mans

Dette go-kart løb er et rigtig godt team-buildings arrangement

Book Le Mans løb via vores online bookning

 

Priser

Alm. kørsel

 • Gokart 10 min: 130,-
 • Gokart 15 min: 180,-

Formel 1. 25 min: 279,-

 • 5 min. Opvarmning
 • 10 min. Tidskørsel
 • 10 min. Finale

Formel 1. 55 min: 548,-

 • 5 min Opvarmning
 • 20 min Tidskørsel
 • 30 min Finale

Le Mans: 699,-/Kart

 • 1 times holdkørsel
 • Min. 18 karts – 36 pers.

Krav

 • min. højde 120 cm
 • ædruelighed 0,0
 • Hjelmhue ( 15,-)

ang.Påklædning

 • Ingen tørklæder
 • Lukket sko

Om Gokart i Action House

Banen

 • Længde: 1,1 km.
 • Tophastighed: 70 km/t
 • Automatisk tidstagning

Gokarts

 • Dino 200 kubik
 • 4-takt
 • tunet til 8.5 / 9 hk

Børne arrangement - Gokart for børn - 

Hver onsdag i ferier afholder vi børne Formel1, et arrangement i børnehøjde hvor børn i alderen 7-14 år, kan få lov til at afprøve deres indre racerkører på gokart banen. Arrangements start: kl.: 10.00 (i sommerferien dog allerede fra kl. 9.00)

Ring og hør nærmere om næste gokart arrangement for børn.

Tlf.: +45  99 67 67 10

Herre Aften

Skal I have en ordentlig herreaften med fart, spænding og konkurrence? –Så afhold en i Action House ta’ fx herre pakken (damer kan også fint booke pakken):

 • 25 min Gokart Formel 1
 • Skydesimulator
 • 1 times bowling
 • Spisning

Pris pr. pers. kun 476,- ved min. 4 pers. (prisen er excl. skoleje og hjelmhue)