Legeland

februar 16, 2015 12:56 pm

Legeland

Legeland Action House

Stort legeland for de mindste

Nordjyllands fedeste indendørs forlystelsescenter, har fået designet og indrettet et nyt indendørs legeland, for de yngste. De 300 kvadratmeter legeområde omfatter en multi level spil struktur samt blød bold skydning zone. og med alt dette samlet i et rum er rammerne sat til en sjov dag med oplevelser for de mindste i familien. I legelandet er det garanteret at børnene for brændt en masse krudt af, og det er et sikkert hit til børnefødselsdage

Det er altid et stort hit for børn at være i Legelandet i Efterårsferien, Juleferien, Vinterferien, Påsken og Sommerferien. Her er der altid nogen at lege med, og muligheden for nye venskaber.

Børnefødselsdag

I Action House har vi rammerne til den perfekte børnefødselsdag, Her kan du blive underholdt hele dagen med et væld af forskellige aktiviteter – og der er tag over hovedet. Ta’ fx. vores grundpakke: legeland, pølse med pomfritter og 1/4 sodavand til kun 65,- kr pr barn. der kan selvfølgelig tilvælges andre aktiviteter til grundpakken, så som 12 min lasergame for 25,- ekstra pr. barn. Bowling kan tilvælges til grundpakken for kun 25,- ekstra pr. barn (dette pris er excl. skolejen til bowling som er 15,- pr. barn)

Menuen kan også ændres til burger med pommes frittes og 1/4 l sodavand for kun 20,- ekstra pr barn. og som noget helt nyt kan du nu også vælge vores poplærer hjemmelavet pizzabuffet med 3 forskellige slags pizza (skinke, pepperoni, kebab) Pommes frittes, salat og dressinger og én 1/4 l. sodavand for kun 20,- ekstra til grundpakken pr. barn.

Der er også mulighed for at bestille saftevand ad libitum til kun 15,- pr. barn, som de kan gå og tage af når de leger. ( alt er muligt her hos os i Action House:) )

Vi gør opmærksomme på disse priser kun er gældende for børn under 15 år. Hvis der fx er ældre søskende eller forældre der ønsker at deltage i spisningen samt aktiviteterne med børnene er der et tillæg på 25,- pr. pers.

Børnefødselsdag kan afholdes hver dag fra 10-17

Hvis har I andre ønsker til børnefødselsdag er I velkommen til og kontakte os og vi vil sammensætte en pakke til jer med jeres ønsker.

Reserver din børnefødselsdag nu på telefon: 99 67 67 10 eller brug vores online booking

Se video fra vores legeland her.

Legeland Info

Entré

Pris pr. barn 50,- dkk.

Aldersgruppe

4-12 år primært

Størrelse

300 kvadratmeter

Legezone til børn

fra 0 år til 3 år

Børne - fødselsdag

- hold fødselsdag med os

  • Legeland
  • 1/4l sodavand
  • Pølse m. pommes

Pris DDK 65.00

Tilkøb

  • Burger & Pomfritter + 20,- kr.
  • Pizzabuffet + 20,- kr.
  • 1 times bowling (excl. skoleje) + 25,- kr.
  • 12 min lasergame + 25,- kr.

Book online